Viktklubb!

Har fått den fantastiska möjligheten att starta en egen viktklubb (likt Aftonbladets). Här kan du köpa abonnemang och få din egen sida där du registrerar kost, träning och hittar massor av information och recept. Verkligen ett jättebra verktyg för att hålla koll på ditt intag, vare sig du vill gå upp eller ner i vikt.

Innan jag tackar ja till det här vill jag så klart kolla med er hur många som är intresserade av att skaffa ett abonnemang. I abonnemanget kommer det förutom det som står ovan även ingå kostrådgivning och shoppinghjälp (för den som bor i närheten). Jag kommer även ordna div tävlingar för att ge er lite extra morötter. Så snälla, skriv ett mail, sms eller ring om du är intresserad.

 

Glöggmingel!

Onsdagen den 25/11 kommer jag ha ett glöggmingel i Orrefors IF:S klubblokal. Vi börjar kl 18 och sen är huset öppet till 20.30 så man får komma när det passar. Det kommer finnas många fina erbjudanden nu inför julen och jag kommer ha utlottningar.

Så bjud med dig vänner och familj och passa på att få lite tips och inspiration till julklappar från Forever Living!

Anmäl dig senast den 22/11 på tel 070-5465034.

Är du den jag söker???

Hej på er!

Här lyser inläggen med sin frånvaro men jag ursäktar mig med att jobb och familj tar min tid. Tänkte i alla fall skriva några rader nu.

Det är så här att just nu söker jag 5 personer som jag vill investera min tid i!
Vill du:
– Ha mer fritid, kanske med din familj?
– Vara din egen chef?
– Bestämma över din arbetstid?
– Tjäna lite extra, kvalitetspengar när räkningarna är betalda?
– Kunna påverka vad det ska stå i ditt lönekuvert?
Har du dessutom en go attityd, är positiv och vill ha en förändring? Då kanske du är rätt person!
Svarar du JA på flera av frågorna ovan tycker jag att du ska skicka ett mail till mig, så kontaktar jag dig!
johanna@abergskostochhalsa.se

Jag lovar, ni kommer inte ångra er!

Egen shop!

Nu kan jag presentera något som underlättar väldigt mycket för dig som kund! Genom att gå in på min shop kan du i lugn och ro beställa dina produkter, och du behöver alltså inte gå genom mig. På sidan hittar du även massa nyttig information och om du undrar något är det bara att kontakta mig!

myaloevera.se/abergskostochhalsa

Välkomna på ett besök!

 

Kampanj!

Nu är det dags för en kampanj igen! Den här gången får du rabatt på kostrådgivningspaketen. Få 3 gånger för 995 kr (ord.pris 1295 kr) eller få 5 gånger för 1595 kr (ord. pris 1995 kr). Erbjudandet gäller till och med den 31/5-2015.