Rabatt på kostrådgivning!

Nu är det verkligen dags att fira in våren tycker jag! Det gör vi genom att sänka priset på 1 timmers kostrådgivning inkl. kostanalys från 495 kr till 400 kr! Priset gäller till och med 10 maj 2015 så det gäller att passa på! Ofta tror man sig ha koll på vad man stoppar i sig men får oftast en liten ”chock” när man ser det på papper. I min kostanalys kan vi se vad du får i dig ända ner till minsta vitamin och mineral så tydligare kan det inte bli!

Passa på!

Hej på er!

Vill bara påminna er om att imorgon är sista dagen med extra bra priser på kostrådgivningspaketen. Passa på nu! Mer information hittar ni på hemsidan www.abergskostochhalsa.se

Nu finns det endast ett fåtal platser kvar till hälsokvällen den 28/4. Till den 27/4 finns det fortfarande gott om platser kvar. Vill ni vara säkra på att få en plats få ni snabba er! för att anmäla er kan ni skicka ett mail till johanna@abergskostochhalsa.se eller ring 070-5465034.

Ha en trevlig helg!

 

Erbjudande!

Nu kan Du passa på att unna Dig ett kostrådgivningspaket till ett finfint pris. Vad sägs om ett paket med 3 gånger för endast 995 kr (ord. pris 1295 kr) eller få 5 gånger för endast 1495 kr (ord. pris 1995 kr). Erbjudandet gäller till och med 19/4-2015. Gå in på www.abergskostochhalsa.se för att få mer information om vad de olika paketen innehåller!

Underbara sol!

Vilken vecka vi har haft! Vädret har verkligen visat sig från sin bästa sida och dagarna har spenderats ute. En perfekt vecka för påsklov helt enkelt. Vi behöver verkligen få lite solljus nu efter vintern då många drabbas av brist på D-vitamin. Bristen visar sig bland annat genom att man känner sig trött och har lättare att drabbas av infektioner. Nu när vårsolen har tittat fram räcker det med ca 15-30 minuter per dag för att man ska täcka behovet för sommarhalvåret. D-vitamin bildas nämligen i huden när den träffas av solens strålar. Så ut och njut av solen men tänk dock på att det är väldigt lätt att bränna sig nu i början!

wpid-20150408_154824.jpg