Passa på!

Hej på er!

Vill bara påminna er om att imorgon är sista dagen med extra bra priser på kostrådgivningspaketen. Passa på nu! Mer information hittar ni på hemsidan www.abergskostochhalsa.se

Nu finns det endast ett fåtal platser kvar till hälsokvällen den 28/4. Till den 27/4 finns det fortfarande gott om platser kvar. Vill ni vara säkra på att få en plats få ni snabba er! för att anmäla er kan ni skicka ett mail till johanna@abergskostochhalsa.se eller ring 070-5465034.

Ha en trevlig helg!

 

Forever Living!

Nu har jag utökat min verksamhet och även börjat jobba med Forever Living! Jag är väldigt glad för detta. Forevers produkter är baserade på Aloe vera, en riktig superväxt som hjälper kroppen både på insidan och utsidan. Ett bra komplement till bra kost och träning alltså! Är du intresserad av att veta mera? Kanske rent av ha en hälsokväll hemma hos dig? Vill du köpa någon produkt? Bara hör av dig så fixar vi det!

Erbjudande!

Nu kan Du passa på att unna Dig ett kostrådgivningspaket till ett finfint pris. Vad sägs om ett paket med 3 gånger för endast 995 kr (ord. pris 1295 kr) eller få 5 gånger för endast 1495 kr (ord. pris 1995 kr). Erbjudandet gäller till och med 19/4-2015. Gå in på www.abergskostochhalsa.se för att få mer information om vad de olika paketen innehåller!

Underbara sol!

Vilken vecka vi har haft! Vädret har verkligen visat sig från sin bästa sida och dagarna har spenderats ute. En perfekt vecka för påsklov helt enkelt. Vi behöver verkligen få lite solljus nu efter vintern då många drabbas av brist på D-vitamin. Bristen visar sig bland annat genom att man känner sig trött och har lättare att drabbas av infektioner. Nu när vårsolen har tittat fram räcker det med ca 15-30 minuter per dag för att man ska täcka behovet för sommarhalvåret. D-vitamin bildas nämligen i huden när den träffas av solens strålar. Så ut och njut av solen men tänk dock på att det är väldigt lätt att bränna sig nu i början!

wpid-20150408_154824.jpg

Frossa i ägg i påsk!

Nu när påsken är här kommer det ätas ett och annat ägg ute i stugorna. Det bästa är att du kan äta ägg med väldigt gott samvete. Innanför skalet gömmer sig massor med nyttigheter. Det är endast ett vitamin som saknas i ägget och det är vitamin C. Ägget innehåller protein som hjälper till att bygga upp kroppen. Vitamin A hjälper immunförsvaret och är även bra för synen. Vitamin D bygger upp ditt skelett och dina tänder. Ägget innehåller även järn som är viktigt för att blodet ska kunna transportera syre runt i kroppen. Visst låter det toppen?

Jag vill passa på att önska alla en glad påsk!

egg-100165__180